úterý 26. dubna 2011

Mistrovství republiky Brno 2011

 Od pátku do neděle budou naše nejstarší žačky hrát v Brně v konkurenci šestnácti týmů o mistra České republiky. Los nám přisoudil nadmíru těžké soupeře. Slávie - Kometa Praha, vítěz krajského přeboru Středočeského kraje - Kralupy a velký favorit , druhé družstvo z Českého poháru - Liberec.
Holky jsou nažhavené a i volejbalově vypadají dobře. Pokud zopakují výkon z Bílovce kde jsme všechny přehráli tak se můžem podívat mezi nejvyšší příčky. Věřít si a bojovat !!
Držte nám palce !!

Soustředění Horizont

Upozorňuji všechny hráčky, že na tradiční jarní soustředění - 27 až 29. května zůstává jen pár volných míst.
Zájem je opravdu veliký. 

O víkendu - všichni hrajem !!

V nadcházejícím víkendu jedou bojovat ve svých soutěžích všechna naše družstva na palubovky soupeřů.
Šesťačky jedou hrát do vzdáleného Lanškrouna.
Mladší žačky - obě družstva - jedou v posledním kole hrát o body do Prostějova. V soutěži na nejvyšší příčky sice nedosáhnou , ale obě rovnoměrně silná družstva se na závěr soutěže usadila mezi nejlepšími.
A hned následující víkend bude jedno družstvo hrát na velkém mezinárodním turnaji v Přerově.

středa 20. dubna 2011

Dokázali to !!! FINÁLE !!

 Prohrávali na zápasy 0 : 2 - zabrali a srovnali na 2 : 2 a jeli do Brna k rozhodujícímu zápasu. Prohrávali po dvou setech 2 : 0 , přesto nezměrnou bojovností a volejbalovým umem dovedli zápas do vítězného konce

                                           KP Brno  :  SK UP Olomouc     2 : 3  !!

V sobotu od 17 hodin začíná finále letošní extraligy v Prostějově .  PŘIJEĎTE POVZBUDIT !!


neděle 17. dubna 2011

Starší žačky - volejbalová radost !!

 Od pátku do neděle naše nejstarší žačky odehrály první část mistrovství republiky v Bílovci. Odjížděli jsme s určitými obavami protože středeční příprava  v Přerově se nám hrubě nepovedla. Nicméně víra trenérů v umění našich holek byla veliká !! Postupně jsme porazili Bílovec, Nové Veselí, MoravskouTřebovou,Boskovice,Hrádec Králové, Uherské Hradiště vše bezproblémově 2 : 0 a až v posledním zápase jsme povolili uhrát set Liberci. Sedm zápasů sedm vítězství !! Holky dodržovaly stanovenou taktiku a základní šestka - Šárka, Katka,Martina, Alice, Kája,Natálka - hrála bezvadně. Jana, Renata, Sára se na hřiště moc nedostaly, ale pokud hrály tak dobře. Jedinou velkou nepříjemností bylo zranění Simony již v prvním zápase - za čtrnác dnů nám bude moc chybět ! Holky byly jste skvělé!! 

úterý 12. dubna 2011

Sezona jde do finále

 O víkendu odehrají naše starší žačky první část Mistrovství republiky v Bílovci . Z osmi družstev jen tři postoupí do finále , které se uskuteční na konci dubna v Brně. V pátek se střetnem s Bílovcem a Sokolem Nové Veselí.
V sobotu Moravská Třebová, Hradec Králové a Boskovice. V nedělní dopoledne nás čekají favorité
Uherské Hradiště a Liberec. Trenéři věří, že holky udělají vše co je v jejich silách aby postoupily mezi nejlepších šestnáct družstev v republice - dostat se na Mistrovství republiky NÁŠ CÍL.