čtvrtek 26. dubna 2012

neděle 22. dubna 2012

Co nás ještě čeká

Do své finálové část se blíží soutěže mladších i starších žaček. O nadcházejícím víkendu naše mladší žačky hrají v posledním kole Krajského přeboru. Bohužel v minulém kole sestup do druhé skupiny zapříčinil to, že již nemáme situaci ve svých rukou. Medaile bude, otázkou zůstává - bude to ta nejcennější? Již teď je jisté , že holky pojedou na Mistrovství Moravy mladších žaček v Brně 12 - 13. května.
Starší žačky za čtrnáct dnů pojedou bojovat do blízkého Přerova na Mistrovství republiky s dobrou výchozí pozicí jako nasazený tým. Je to pro většinu holek poslední akce v žákovské kategorii a je hlavně na nich aby prodaly vše co se naučily.
Naše nejlepší hráčky ročníku 98 a mladší se zúčastní dvou přípravných turnajů v průběhu května ve výběru Krajského centra mládeže aby následně v dresu krajského výběru bojovaly na celostátním turnaji krajských výběrů v Luhačovicích.
Nezapomínáme ani na nejmenší v přípravce kdy pro ně v pátek 18. května uspořádáme den pro Přípravku.
V červnu tradičně končíme sezonu soustředěním na Horizontu.  

O víkendu jen naše nejmladší v Lanškrouně

 V neděli jako jediné vyběhly na palubovky naše nejmladší žákyňky v trojkovém volejbale. V Lanškrouně naše čtyři družstva hrála o body do své soutěže. Výsledkově se tentokrát holkám dařilo kdy dvě skupiny vyhrály a postoupily mezi lepší družstva. Výkon většiny hráček byl pouze průměrný- vstoupíme do zápasu a zapomene se téměř vše co se v tréninku učí. Na pochvalu tak jen Hanka a ve druhé polovině turnaje Iva.


neděle 15. dubna 2012

Mladší žačky - tak teď jen z poloviny dobře

 V zřejmě předposledním kole KP mladších žaček odjížděla obě družstva potvrdit předchozí výborné výsledky.
Cíl tentokrát splnilo pouze B - družstvo . Po minulém postupu do druhé skupiny tentokrát uhrály třetí místo a splnily úkol - zde pochvala míří ke dvěma největším bojovnicím , které mezi mladšími žačkami máme - Peťa a Natálka. A -družstvo tentokrát předvedlo mizerný výkon plný chyb a zkomplikovalo si cestu k prvnímu místu v kraji. Jedno vítězství 2 : 1 bylo  na udržení se mezi nejlepšími málo...... Otázka koho  pochválit byla tentokrát naprosto zbytečná!!

sobota 14. dubna 2012

Naše nejmladší na turnaji v Barevném volejbale v Uničově

V sobotu naše nejmladší Tygřice vyjely na krajský turnaj v Zeleném a Oranžovém volejbale do Uničova. Měli jsme po třech družstvech v každé kategorii a rozhodně jsme se neztratili. Radost nám dělaly hlavně holky z přípravky , které se maximální snahou a bojovností zařadily mezi nejlepší. V Zeleném volejbale se projevila naše vyzrálost kdy jedno družstvo po napínavém finále obsadilo druhé místo a hned za nimi bylo na třetím místě další naše družstvo. Dnes jsme prostě chválili a zase chválili !!



úterý 10. dubna 2012

Po velikonocích do boje hlavně naše mláďata

 Starší žačky již čeká jen poslední akce za měsíc na Mistrovství republiky. Naše mladší žačky čekají ještě dva kroky k medailím v Krajském přeboru mladších žaček. A dostane se i na naše nejmladší hráčky v Barevném volejbale. V sobotu se účastní naše hráčky Oranžového a Zeleného volejbalu na turnaji v Uničově. Naši tygříci již několik tréninků pinkají a teď to pojedou prodat v boji.

úterý 3. dubna 2012

Informace pro rodiče

 Ve čtvrtek 5. dubna bude trénink přípravky v obvyklý čas 15.30 . Přípravka prázdniny nemá.

pondělí 2. dubna 2012

Kadetky, juniorky, ženy v závěru sezony

 Závěr sezony pro další družstva oddílu . Naše kadetky i juniorky momentálně hrající pod hlavičkou Sokola Šternberk jsou v závěrečných bojích. Kadetky bohužel nepřešly přes první kolo baráže o extraligu kadetek kdy v prvním zápase po boji zvítězilo nad soupeřem z Hlincovky od Českých Budějovic 3 : 2 aby ve druhém zápase po špatném výkonu všech hráček prohráli 0 : 3 .
Juniorky čeká o velikonočním víkendu druhé kolo kvalifikace na Olomoucké palubovce a holky určitě uvítají podporu každého fanouška!! Hraje se v pátek odpoledne, celou sobotu a nedělní dopoledne.
Velkou radost v oddíle nám dělají extraligové ženy postupem do semifinále přes Slávii Praha. Čeká nás soupeř z nejsilnějších favorit favoritů Prostějov. Začíná se  5.4 v Prostějově , na domácí palubovce přivítáme favorita 12.4 od 17 hodin.

neděle 1. dubna 2012

Mladší žačky - vítězná vlna pokračuje

 V neděli v dalším kole Krajského přeboru mladších žaček jsme v první a třetí skupině bojovali o další body.
A družstvo v Prostějově po těžkém boji podlehlo domácímu družstvu 1 : 2 , ale další dva zápasy s přehledem vyhrály. A právě uhraný set byl v konečném zúčtování rozhodující - opět vítězíme a unikáme soupeřům v celkové tabulce....Olomouc 114 bodů, Lanškroun 103, Prostějov 97, Přerov 96.....
B družstvo splnilo svůj cíl a bez porážky vyhrálo třetí skupinu bez porážky.
Trenéři dnes chválili !!