úterý 26. června 2012

Drobné zhodnocení úspěšné sezony

 Dovolím si opět po roce zhodnotit uplynulou sezonu. Sezonu naprosto úspěšnou. Největším úspěchem je pro nás stále narůstající počet našich hráček ve všech ročnících. Postupně se opět po mnoha letech dostáváme k tomu, že si v jednotlivých ročnících vybíráme ze stále většího počtu hráček a nemusíme s nimi spěchat do vyšších kategorií . I výsledkově se rok velmi, velmi podařil. Starší žačky dovezli z Mistrovství republiky stříbrnou medaili a z prestižního Českého poháru bronz, kdy k vítězství chyběl opravdu krůček.
Mladší žačky vyhrály krajský přebor ve své kategorii a toto se nám také několik let nepovedlo. Naše nejmladší se s volejbalem seznamují v turnajích trojic a zde nám také do budoucna rostou dobré hráčky.
Naše velká radost je v přípravce kdy jsme končili sezonu na počtu čtyřiceti hráček a to ze širokého okolí .
Velký dík za sezonu patří všem trenérům - Martinovi, Lence, Jurovi, Hance , Kubovi, Erikovi, Romaně,
novým trenérkám v přípravce Katce a Veronice. Maximální dík patří trenérům z dorostu Radkovi, Honzovi, Mirkovi, Lucce - jejich podíl na výsledcích potřebných pro Sportovní středisko je obrovský !!
Samostatné poděkování patří všem rodičům, kteří nás podporovali ,vozili, fandili !!!  Byli jste úžasní a my všichni trenéři si toho velmi vážíme. Těm rodičům, kteří nás sponzorovali patří speciální poděkování - umožňujete nám pracovat se stále lepším vybavením .
 Holkám přejeme hezké prázdniny a nezapomeňte -  11.srpna v 8 hodin nástup -  ZAČÍNÁME !!

pondělí 18. června 2012

Sezona 2011 / 12 je na konci

 V úterý 19.6. bude ukončena sezona ve všech skupinách. Holky čeká zasloužený odpočinek . My trenéři jsme do poslední chvíle čerpali nové vědomosti a po semináři v Přerově jsme se zúčastnili výborného semináře v Čeladné. Do nové sezony bude naše snaha přijít s určitým překvapením ve všech skupinách.

neděle 10. června 2012

Soustředění Horizont - POVEDLO SE !!

 Poslední akcí sezony 2011 / 2012 bylo již tradiční víkendové soustředění v Janoušově v penzionu Horizont. Letos poprvé jsme soustředění protáhli o jeden den a přijeli jsme již ve čtvrtek. Padesát hráček a osm trenérů
ve známém prostředí trénovalo, soutěžilo, bavilo se a hlavně se těm nejmladším ukazovalo, že dělat s námi volejbal je opravdu moc fajn.



středa 6. června 2012

Informace - konec sezony

 Pomalu se nám sezona 2011 - 2012 blíží ke konci. Šesťačky budou končit posledním tréninkem
 ve čtvrtek 14. června, přípravka bude  mít poslední trénink 18. června. Starší žačky budou končit nejpozději v úterý 19. června - informaci se dozví na treninku.

úterý 5. června 2012

Poslední akce sezony za dveřmi

 Ve čtvrtek odpoledne odjede autobus plný našich volejbalistek do nám již dobře známého prostředí penzionu Horizont v Janoušově. Akce , kterou děláme již posedmé je zaměřena hlavně na seznámení našich nejmladších hráček z přípravky  se všemi trenéry a ostatními spoluhráčkami. Letošní delší - třídenní- soustředění bude vedeno hlavně v oddechovém a zábavném trendu, protože vytvořit partu je velké plus do budoucna. Snad i počasí se umoudří a vracet se bude 55 spokojených holek.