neděle 30. září 2012

čtvrtek 27. září 2012

Nabídka pro všechny naše hráčky - trička / trenky

 Rozšiřujeme nabídku pro všechny naše hráčky ! Tradičně vždy na začátku sezony dostávají od oddílu volejbalová trička naše žákyňky ( šesťačky ) Letos jsme poprvé zareagovali na žádosti mnohých našich hráček a nabízíme pro všechny trička - Volejbal Olomouc .


Tričko -  červená barva

Cena   -    130 Kč







Pozor triček je omezený počet, zhruba 35 ks ......kdo dřív příjde....klidně objednejte u mne mailem , nebo vždy když trénuji na Tererce.

Ve všech skupinách budem pro zájemce zajišťovat volejbalové trenky Alea . Budou v ceně 270 Kč .
                                   
                                                                                                                                 Náčelník

středa 26. září 2012

Najdou naše hráčky cestu do krajského výběru ?

 Ve středu proběhl první rozšířený trénink KCM ročníku 1999 i za účasti našich hráček. Sešlo se 21 hráček ze čtyř měst Olomouckého kraje. Z našeho oddílu se zúčastnilo šest hráček a je velice potěšitelné, že se vůbec neztratily. Samozřejmě, dostat se na vrcholnou akci - Olympiádu DM - příští rok v červnu nebude vůbec jednoduché , ale při poctivé práci v tréninku .....

neděle 23. září 2012

Mladší žačky ve stopách starších

 V neděli odehrály naše mladší žačky svůj první turnaj v soutěžním ročníku. Kvalifikace do KP se odehrála opět v Přerově a holky to zvládly. Konkurence rok od roku stoupá a již do našeho kraje nejezdí jen Lanškroun, ale i Česká Třebová a Znojmo. A družstvo po kvalitním výkonu dvakrát vyhrálo a postoupilo mezi nejlepší. B družstvo složeno z hráček, pro které to byly vůbec první zápasy v šestkovém volejbale. A samozřejmě to bylo vidět. Přesto jediné vítězství nad družstvem Přerova nás posouvá do druhé skupiny.

sobota 22. září 2012

První vykročení v sezoně se povedlo

 V sobotu začal KP st. žaček kvalifikací v Přerově. A družstvo po kvalitním výkonu bez ztráty setu postoupilo mezi nejlepší. Pochvala pro Terku Dvorskou za kvalitní útok.

B družstvo dnes bojovným výkonem  uhrálo druhé místo ve skupině. V následné baráži o postup mezi nejlepší chyběl holkám set. Ale i druhá skupina jim bude slušet. Pochvala pro všechny.

středa 19. září 2012

O víkendu již naostro

 O nadcházejícím víkendu se pustí do prvních bojů ve svých soutěžích naše starší i mladší žačky. Začíná kvalifikací krajský přebor pro obě kategorie. V sobotu hraje starší kategorie a v neděli jdou do boje mladší.Vždy posíláme dvě družstva a jednoznačným cílem bude alespoň jedním družstvem postoupit do nejlepší skupiny. V obou případech hrajeme v Přerově u zimního stadionu.

neděle 16. září 2012

Poslední příprava - turnaj v Žilině

 Poslední přípravu před začátkem soutěží odehrály starší žačky na tradičním turnaji v Žilině. V konfrontaci s družstvy z celého Slovenska jsme nedopadli špatně. Šesté místo z dvaceti účastníků bylo zřejmě maximem, kterého jsme mohli dosáhnout. Máme slušnou hru v poli, i nahrávky se postupně zlepšovaly, jen náš útok opravdu zatím nikoho nevyděsí. Holky poznaly, že v tomto je ještě hodně práce a razanci soupeřových smečařek některé cítí na svých rukách ještě teď. Pochvala.......nenašli jsme nikoho.
B družstvo v neděli odehrálo první kolo KP juniorek, ale v Uničově se podařil vyhrát jen jeden set.  

čtvrtek 13. září 2012

Je jich padesát a jsou skvělé !!!

                Přípravka se nám báječně rozjela a jsou to velice, velice šikovné holky. Prostě radost.



úterý 11. září 2012

Důležité informace

 V sekci - O nás - byl přidán rozvrh tréninků pro letošní sezonu.
Příští týden proběhnou první schůzky trenérů s rodiči. Starší žačky A   18.9. , Mladší žačky 17.9. ,
žákyňky 5-6 třída  19.9. vždy v 18 hodin na ZŠ Terera. Prosím rodiče, aby si udělali na začátku sezony chvíli čas a přišli.
Soutěžní zápasy rozehrajeme příští týden kdy v sobotu 22.9 odehrají kvalifikaci do KP starší žačky.
V neděli 23.9 začnou prvními zápasy v KP mladších žaček.

neděle 9. září 2012

Další krok v přípravě - turnaj ve FM

 Dalším krokem v přípravě starších žaček byl tradičně silně obsazený memoriál ve Frýdku -Místku. Cílem trenérů bylo rovnoměrně zapojit do hry všechny hráčky. Příprava splnila svůj cíl v tom, že nám ukázala věci, na kterých bude potřeba hodně zapracovat. Družstvo mělo dost velké výkyvy ve hře a problémem bylo to pokud jsme se dostali pod tlak. Výsledkem bylo třinácté místo a drobnou pochvalu si zaslouží Kamča na smeči.

pátek 7. září 2012

Přípravka - krásný šok !!

 Otevřeli jsme již desátý ročník volejbalové přípravky a trenéry čekala .....plná tělocvična: Třicettři dětí !!
Prostě úžasné !!  A holky byly výborné, po několika letech nováčci , kde většinou nebyl problém pohyb. Samozřejmě nás trenéry čeká spousta práce,  s míčem to není ideální,ale v tom nebude problém - naučíme. Vyhlášené heslo - Doveď kamarádku - nás děsí , pokud to každá dokáže........

středa 5. září 2012

Žákyňky - první trénink za námi

 Ve středu jsme udělali další důležitý krok směrem k naší volejbalové budoucnosti - začaly prvním tréninkem naše žákyňky. A vykročily výborně - dvacet hráček na prvním tréninku potvrzuje náš trend - vzrůstající počet hráček.!! Potěšitelné je také to, že patnáct hráček prošlo naší přípravkou a tak pro ně práce s míčem  není neznámý pojem. Holky přejeme vám vše dobré na volejbalových palubovkách.



úterý 4. září 2012

Akce pro všechny naše hráčky - Adidas

 Náš oddíl zprostředkoval ve spolupráci s Bene-sport výhodnou akci pro všechny naše hráčky od přípravky po nejstarší hráčky. V tomto týdnu dostane každá hráčka svoji jedinečnou kartu - po jejím předložení je garantovaná sleva na nákup veškerého zboží ve výši 40 procent. Zboží je možné nakupovat také přes e-shop

neděle 2. září 2012

Další příprava - Svitavy

 V sobotu se v první přípravě představilo druhé družstvo na turnaji ve Svitavách. V základní skupině narazily holky na pozdějšího vítěze z Bílovce a obsadili třetí místo, aby v bojích o deváté až dvanácté místo odhodily počáteční nervozitu a skupinu vyhrály. Deváté místo ze šestnácti účastníků je pro naše nezkušené družstvo solidním vykročením do začátku dlouhé sezony, kdy bude hrát dvě soutěže. Pochvalu za nezměrnou bojovnost zaslouží Agnes.