pondělí 31. března 2014

Za týden směr Znojmo

 Sezona se pomalu blíží  do finále a naše nejstarší žačky jsou v pilné přípravě na mistrovství republiky. Zlín, Lanškroun,Vyškov, Světlá nad Sázavou, Znojmo, Olymp Praha, Nový Jičín. Toto jsou soupeři, kteří nás čekají příští víkend. Polovinu družstev známe, zbytek je pro nás velká neznámá. Bohužel se pereme s některými problémy a to lidskými i zdravotní, přesto vše je družstvo bojovně naladěné a touží po úspěchu.
Pořadí zápasů  : http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=5824

Mladší žačky - moc se toho neuhrálo

 V neděli v předposledním kole KP mladších žaček obě družstva vyjela na palubovky soupeřů. A-družstvo ve Šternberku pouze v šesti hráčkách marně bojovalo o postup. Dvě porážky po mizerných výkonech ....trenér byl dost naštvaný. Takový výkon prostě na postup stačit nemohl.Jeden zápas, který se povedl nesmazal stín zklamání. B-družstvo opět svedlo v Prostějově výborný boj o to, aby konečně dosáhlo na dvě vítězství - nepovedlo se, nevadí. Za týden v neděli budou mít obě družstva možnost napravit si bilanci na domácí palubovce.


čtvrtek 27. března 2014

Přijede i Džegr ? Půjdeme se podívat !!!

 Starší žačky se chystají na mistrovství republiky a na začátek bylo potřeba udělat Team Building. Volba byla jasná, jdeme na Jágrovo Kladno, otázka zněla - přijede i Džegr ? No bohužel nedojede, bojuje s Ďábly o postup a v neděli nastoupí proti NY Islanders
                                    
Jarda je bezesporu borec a příkladem pro pro všechny mladé sportovce.
Tak se podívejte jak trénuje 68.

úterý 25. března 2014

Kadetky v neděli ukončili soutěž

Kadetky dnes přivítaly na UP Hale družstvo z Uničova. První zápas pěkný volejbal - velká bojovnost, nasazení a díky tomu porážíme Uničov 3:1. Ve druhém zápase první set naprosto odevzdáváme, a i když jsme vybojovaly následný set bylo to to jediné co jsme ve druhém zápase uhrály. Na celý tým padla únava a veškeré údery byly spíš obranné akce. Holky moc chtěly vyhrát, ale nedovedly to kvůli nedostatku sil dotáhnout do vítězného konce. Nakonec prohráváme 3:1. Dnes si zaslouží největší pochvalu Eliška Hladíková za skvělou práci v poli.
Celkové výsledky                  http://www.cvf.cz/souteze.php?action=skupina&id=5153

neděle 23. března 2014

Plná hala volejbalistek - turnaj trojic

Neděle patřila ve sportovní hale nejmladším volejbalistkám, kdy se k nám sjelo 36 družstev v další turnaji v Trojkovém volejbale. Bylo evidentní, že všechny holky udělaly od začátku sezony velký pokrok a trenéři ze všech oddílů musí mít radost. Olomoucké volejbalistky bojovaly se střídavými úspěchy, ale určitě se neztratily.Celkově dnes první dvě příčky obsadily vyslankyně východních Čech z Lanškrouna ( Liborovi rostou slušné volejbalistky) No a u nás trenérů to  jednoznačně vyhrály ty maminky, které nás zásobily úžasnými buchtami, prostě skvělé !! Děkujeme.
FOTKY   :  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Turnaj_trojic_Olomouc_-_zakynky_23.3.2014
                   http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/



Bojovaly, ale na stříbro nedosáhly

 V sobotu v posledním kole krajského přeboru starších žaček jsme odjeli do Prostějova a měli jediný cíl -vybojovat stříbro. Bohužel se to holkám nepovedlo. V nejdůležitějším, prvním zápase s Přerovem doplácíme na fakt, že naše vstupy do prvního setu nebývají dobré, druhý set je velká bitva, bohužel prohrajeme koncovku. V další bitvě s Prostějovem vidí slušně zaplněná tribuna - díky za náš kotel - pěkný volejbal, ve třetím setu prohráváme 13 : 15...... škoda, ale nebylo moc co holkám vytknout.
FOTKY  :   http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Starsi_zacky_v_Prostejove_22.3.2014
                   http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/


pondělí 17. března 2014

Důležité termíny, informace

Starší žačky -                         22. března -         poslední turnaj KP ( stříbro nebo bronz.....?)
                                              11-13. duben -    mistrovství republiky 1. část
                                              25-27. duben -   baráž o 1 ligu kadetek
                                              2 - 4. května  -   finále mistrovství republiky

Mladší žačky -                        30.3 a 6.4    krajský přebor
                                               8.5.             Mezinárodní turnaj v Olomouci

Žákyňky    -                            23.3  ( Olomouc )   13.4  ( Lanškroun )  27.4 ( Prostějov )

Kemp žákyňky   -                   14 - 15 . června 

Jarní soustředění pro všechny žačky - HORIZONT -   19  -  22.  června 

Pastviny 2014 - začátek sezony  2014 - 2015      9 - 16.  srpna 

neděle 16. března 2014

Mladší žačky nesplnily úkol

 Neděle patřila kromě kadetek také mladším žačkám. Do České Třebové odjíždělo A družstvo s úkolem postoupit zpět mezi nejlepší. Bohužel se to holkám nepovedlo, kdy tři družstva měla po sedmi bodech, ale na sety jsme byli až druzí, škoda.
B družstvo poprvé hrálo skupinu doma a tradice zůstala zachována - holky vyhrály jednou. Hrály v šesti a je potřeba pochválit za dobrý servis i příjem.

Z Prostějova dva sety, ale bez bodu

Kadetky se dnes utkaly s družstvem ze špičky tabulky. Jely do Prostějova, kde odehrály předposlední dvojkolo KP Juniorek. Holky byly velice vyrovnaným soupeřem a v každém zápase sebraly Prostějovu 1 set a v 2. zápase byly kousek od sebrání dalšího setu a tím i 1 bodu. Bohužel útočná síla zvítězila nad chytrostí, pílí a zápalem ze hry. Velká pochvala pro celý tým za kolektivní výkon a radost ze hry! 

sobota 15. března 2014

Turnaj mladších žaček se blíží, letos poprvé mezinárodní

Letos již posedmé pořádáme turnaj mladších žaček a po skromných začátcích  přivítáme opravdu skvělou konkurenci. Šestnáct míst bylo  bleskově obsazeno a je pro nás potěšením, že letos poprvé bude turnaj mezinárodní, kdy přivítáme dvě družstva ze Slovenska. Přihlášení účastníci slibují skvělou úroveň. 
Máme se tedy na co těšit !! 



neděle 9. března 2014

Finále ČP v Bílovci

 Pro nejstarší žačky proběhl první vrchol sezony, kdy po tři dny hrály v Bílovci ve finále ČP. Turnaj za účasti 24 družstev byl jako vždy výborně zajištěn. My po postupu ze třetí osmičky, kterou jsme před měsícem vyhráli v Plzni chtěli předvést pěkný volejbal odvést si velký počet vítězství. Bohužel oproti prvnímu kolu jsme se moc nepotkali s dobrou formou a dvě výhry .......opravdu málo. Přitom jsme začali dobře, kdy v prvním zápase porážíme Svitavy a po boji prohráváme s Vysočinou. Sobota se nám nepovedla vůbec, kdy s Libercem to byl kvapík...... Celkově jsme se v poháru umístili na 16 místě.
Fotky na :             http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/
                            http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/CP_Bilovec_2014/




čtvrtek 6. března 2014

Salut !!

Bienvenue sur le site de volley-ball de VK UP Olomouc qu'aux femmes Rép Tchèque
Nous formons les catégories de filles U9, U10, U11, U12, U13 et U15.
En général, nous nous occupons de 120 jeunes joueurs de volley-ball. Nos filles U13 et U15 catégories jouent dans les meilleures compétitions en République tchèque.
Nous accueillons des offres et des invitations pour des tournois de volley-ball des pays voisins.
Notre équipe de femmes sont les femmes très succès dans Uniqua Extraliga, qui jouent au plus haut la concurrence en République tchèque, et participent fréquemment à des tournois et des compétitions en Europe.
Si vous êtes intéressé par notre équipe, ou avoir un tournoi où notre équipe pourrait jouer, s'il vous plaît communiquer avec l'entraîneur principal Miloš Papcun, (adresse e-mail: milos.papcun @ seznam.cz.)

úterý 4. března 2014

Starší žačky čeká finálový turnaj Českého poháru

 O víkendu naše nejstarší žačky odehrají v Bílovci finálový turnaj Českého poháru. Ve druhé osmičce ve třech dnech potkáme soupeře z Klatov, Liberce, Svitav, Trutnova, Nového Jičína, Příbrami a Vysočiny -Jihlava.Dnes jsme zapojili do přípravy Freddiho - je výborný a tak nás hned tak nějaká rána od soupeřů nepřekvapí.
Bohužel bojujeme hodně se zdravotními problémy, kdy máme dvě nemocné a dvě zraněné hráčky. Snad se dáme alespoň trochu zdravotně dohromady a zabojujeme ve druhé skupině o místo v první trojce. Pořadatelé se tradičně maximálně snaží o důstojný závěr ČP a věřím, že si to holky nejen volejbalově užijí. Čeká je totiž kromě volejbalu filmové představení a kulturní program.
Kapitánka to vidí jasně - Vinčitori !!!

neděle 2. března 2014

Neděle patřila pouze mladším žačkám

 Mladší žačky budou mít náročný březen, kdy v soutěži odehrají tři kola. Naše A-družstvo dnes hostilo první skupinu. Holky začínají s Uničovem, kdy první set je velmi slušný, ale ve druhém již nestíhají. Následně se postaví proti vedoucímu družstvu soutěže a odehrají velmi, velmi slušný zápas s vítěznou koncovkou třetího setu 20 : 18. Jak hrály proti LA výborně, tak se Šumperkem to byl pravý opak, prostě mizérie se vším všudy. Skupina je velmi vyrovnaná, kde rozhoduje každý set a to velí - porazit Prostějov v posledním zápase. Holky nehrají špatně, ale soupeřova útočnice  Klára je velký problém, který neumíme ubránit, prohráváme a sestupujeme. Škoda, viděl jsem shora spoustu pozitivního.
U B-družstva jsme vyměnili trenérku, která dovedla svěřenkyně k jednomu vítězství, ale příště prý to již budou dvě!!
Fotky  :     http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/
                http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/Mladsi_zacky_2._brezna_2014/
             
                                                  Jak z učebnice! Jen vyskočit........          
Mluvit ??  To po nás na hřišti fakt nechtějte !!!
     Za hvězdu neděle jsme vyhlásili jednu z nejmladších hráček družstva - Peťu Langrovou za velmi dobrý výkon