pondělí 26. října 2015

Focení na plakát 2016

 Tradiční focení na plakát 2016 proběhne 5. listopadu 2015 od 16.30 na Tererce, tentokrát  se vší parádou, kdy máme dojednanou firmu Jančo Atelier a tak se můžeme těšit na profíky za objektivem

neděle 25. října 2015

Mladší žačky na domácí palubovce

 Ve druhém kole KP mladších žaček A družstvo hrálo na domácí palubovce a B družstvo cestovalo do Prostějova. První družstvo bohužel předvedlo dvakrát bojácný výkon bez odvahy a to znamenalo dvě porážky s Uničovem a Přerovem A. Povinnost porazit Přerov B sice byla splněna, ale spokojenost dnes s výkonem družstva určitě nebyla. Pochvalu zaslouží Sára, která slušně zahrála v poli.
B-družstvo uhrálo dvě vítězství, ale vyhrát skupinu se nepodařilo i zde chyběla odvaha kdy přes důrazné výzvy k útokům se pinkalo....pinkalo...!!


neděle 18. října 2015

Rozpis turnajů žákyňky

Stejně jako v minulých letech budou i letos  žákyňky hrát svou soutěž - Pohár trojic . Celkově se v sezoně uskuteční sedm turnajů a začíná se v prosinci.

12.   prosince   2015 ..............................    Přerov
  9.   ledna        2016 ..............................   Olomouc  ( Tererka , Helsinská )
29.   ledna        2016 ..............................   Uničov
20.   března      2016 ...............................  ???
  2.   dubna       2016 ..............................   ???
16.   dubna       2016 ..............................   Olomouc
  8.   května      2016 ..............................    Prostějov  
( informace také v odkazu soutěže )

středa 14. října 2015

Krajské centrum mládeže s naší účastí

 Pro nejlepší hráčky ročníku 2002 a mladší z celého Olomouckého kraje začala dnes sezona KCM. Na první trénink na Tererce se sešlo 25 hráček. I náš oddíl měl velmi slušné zastoupení v počtu 6-ti hráček. Troufnu si říct, že za poslední roky to byla nejkvalitnější sešlost na prvním tréninku, Hráčky atleticky a pohybově dosti dobře připravené. Bude to pro naše hráčky dosti těžké v takové konkurenci se dostat do závěrečné dvanáctky, konkurence je fakt velká.
FOTKY     -  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/


neděle 11. října 2015

Mladší žačky odehrály 1 kolo KP

 Minulý týden mladší žačky zahájily kvalifikací svou soutěž a hned za týden bylo na programu první kolo. Oddíl má v soutěži tři družstva a ta hrála se střídavými úspěchy. A-družstvo v první skupině proti soupeřům, kteří hrají volejbal o rok déle mělo velmi těžkou úlohu. Holky začaly velmi vyplašeně a nesoustředěně a tak pro favority nebylo složité vítězit. Holky začaly velmi špatně, ale každým zápasem byl výkon lepší a lepší abychom ve čtvrtém zápase s vítězem skupiny za Šumperka již urvali set a zápas byl již na větší pochvalu.
B- družstvo odjelo do Uničova a slyšel jsem samé dobré zprávy , holky bojovaly, porazily Prostějov B a smolně prohrály s Uničovem. Pochvala pro všechny a zvláště pro Páju Chytilovou za velmi dobrý výkon.
C- družstvo se po dvou vítězstvích udrželo v první skupině.
                                                    Z Uničova s úsměvem !!

čtvrtek 8. října 2015

Žlutá je dobrá !!

 Sliby se mají plnit nejen o vánocích a tak dnes se přípravka oblékla do žlutého. A mělo to dnes na tréninku řádný náboj !!

Dnešní fotky :     http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/


sobota 3. října 2015

Mladší žačky zahájily svou soutěž kvalifikací

 Dva měsíce tvrdé práce a trenérské neústupnosti dnes vyústilo v první soutěžní zápasy. Mladší žačky dnes odehrály kvalifikaci KP. Naše skupina posílá do boje dvě družstva. Cíle byly dva : nezranit se a předvést to co se naučily. První zápasy v klasickém volejbale opravdu přinášejí hodně nervozity, hodně chyb, slzy, radost, vykulené oči, první vítězství i první porážky.S radostí musím konstatovat - nabylo to dnes vůbec špatné!! Ano, jedno družstvo 2x vyhrálo, druhé třikrát prohrálo( vyhrál se set a to bylo dobré ) - při poctivém tréninku se vše bude překlápět na vítěznou vlnu.
Čeká nás spoustu práce........
FOTKY :      http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/