pátek 25. prosince 2015

PF 2016

          Vše dobré v roce 2016 a hlavně pevné zdraví přejí všem našim příznivcům a
                        podporovatelům trenéři a jejich kamarádi z Tererky.
     Katka, Romana, Ondra,Kuba, Miloš, Lenka, Lucka, Martin, Eli, Hanka, Marcela

čtvrtek 24. prosince 2015

Poslední trénink roku 2015 - rodiče s holkama

 Podle mého zvyku trénujeme vždy do poslední chvíle a i na konci roku 2015 to nabylo jiné. 22. prosince napřed trénovala starší přípravka, aby následně na palubovku do deblového turnaje nastoupili rodiče a mladší žačky. Jsem velmi rád, že přišlo rodičů hodně a tak se tréninkově uzavřel rok ve velmi pěkné a přátelské atmosféře. Je potřeba za to rodičům poděkovat, protože s jejich podporou se nám trenérům trénuje dobře.


neděle 20. prosince 2015

KCM 2002 Bouzov - volejbal, romantika,mlha

Krajské centrum mládeže využilo víkend, kdy mají vybrané hráčky volno od soutěží a tak jsme zorganizovali soustředění pod hradem Bouzov. Velmi slušná tělocvična, dobrý hotýlek, to byly základní body a k tomu,aby jedenáct volejbalistek ze šesti měst Olomouckého kraje mohlo od čtvrtku do neděle dobře trénovat. Velkým mínusem bylo onemocnění čtyř nominovaných hráček těsně před akcí. Odtrénovali jsme 15 hodin a holky pracovaly velmi dobře. Kromě volejbalu jsme se snažili dostat do hradu ( nepovedlo se) , ale jóga a beseda dva měsíce v Indii s Katkou se povedly na jedničku. Z našeho oddílu se soustředění zúčastnily Štěpa, Ema a Kája. Dobrý to byl dlouhý víkend.
Fotky ( a některé stojí za to.....) - http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/



 

Šesté kolo krajského přeboru ml. žaček

 Poslední kdo v letošním roce odehrál další kolo své soutěže byly mladší žačky. A-družstvo v Přerově začalo podle tradice, první set je problém, kdy s Lanškrounem uhráváme pouze 12 bodů, abychom druhý set ubojovali. Bohužel třetí set nám nepatřil. Z dalších soupeřů Porážíme Přerov B, abychom naopak následně prohráli s Přerovem A. Celkově jsme ve druhé skupině dnes skončili třetí. B-družstvo dnes vůbec nepotvrdilo stoupající formu z tréninku a pouze jedno vítězství......hodně málo. Trenérka Katka byla velmi, velmi nespokojená.

neděle 13. prosince 2015

Neděle patřila nejmladším - koníčkový turnaj

Po roce jsme opět uspořádali turnaj v Koníčkovém volejbale pro nejmladší volejbalové naděje. Přivítali jsme pět družstev z Uničova a Prostějovští poslali tři družstva. Z Tererky bylo deset družstev . Vzhledem k tomu, že pro velkou část všech hráček to byl první volejbalový turnaj tak úroveň hry vůbec nebyla špatná. Vyhráli všichni, protože každý nechal na hřišti úplně všechno a některé zápasy byly velmi dramatické. S úsměvem a medailí odjížděli všichni. Pochvala pro rodiče a všechny fanoušky, kteří přišli fandit a nebylo vás málo !

FOTKY :   http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/



sobota 12. prosince 2015

První turnaj a hned výborně !!

 Tradičně poslední kdo vstupují do soutěže jsou naše žákyňky. Dnes odstartovali svou soutěž trojic a hned to bylo na pochvalu. Osm družstev z Tererky se pustilo dnes do boje v Poháru trojic a výborně. Hodnocení trenérů bylo z velké části kladné,  a pokud vylepšíme bojovnost a začneme mluvit tak to bude prostě za jedna. Většinou začínáme ve druhé , ale spíš ve třetí skupině. Tentokrát se dvě družstva probojovaly do první skupiny a dvě do druhé skupiny. Není nad to když se vrací spokojení trenéři.

 

neděle 6. prosince 2015

Mladší žačky - třikrát drama na Tererce

 I na Mikuláše se hraje volejbal a mladší žačky odehrály další kolo KP. A-družstvo tentokrát hrálo doma na Tererce. Začínáme proti holkám z Čajkárny ( Ol. "C" ) a po hrozném začátku zvedáme hlavu, abychom družstvu, které tuto soutěž hraje již druhým rokem podlehli ve třetím setu 15 : 17. Velmi slušně jsme hráli.
Následuje Přerov kde naprosto vyrovnaný zápas opět dospěl do třetího setu a vedeme 13 : 10, aby....opět prohráli 15 : 17, velká škoda. Ve třetím zápase v prvním setu přehráváme Uničov, ale holky si chtějí zahrát...tentokrát je již třetí set náš. Holky dnes zaslouží velkou pochvalu( to u mne není tak časté ) , nechyběla odvaha, radost ze hry veliká. Dost dobré to dnes bylo. B-družstvo , i přes dvě vítězství v Prostějově nebyla trenérka spokojená v zápase o postup holky přestaly plnit pokyny prostě si začaly hrát svůj volejbal.... nejlépe na dvě. C-družstvo dnes vše vyhrálo a postoupilo do první skupiny.
Velké poděkování rodičům, kteří dnes ve velkém množství vytvořilo parádní atmosféru!

FOTKY : http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/




sobota 5. prosince 2015

Ve středu opět v Olomouci evropský pohár

 Ve středu 9.12 máme opět možnost vidět v Olomouci špičkové evropské družstvo, tentokrát přivítáme
                                             Odbojarski klub Poreč 

120

V 17 hodin se postaví domácí proti špičkovému Chorvatskému celku a věříme, že plné hledišti uvidí výborný volejbal a úspěšné vykročení našich žen. Přijďte povzbudit.