pondělí 15. února 2016

Borec, fenomén, šedesátosmička

Je úplně jedno jaký sport děláš, ale vždy jej dělej naplno !

                                           Jaromír Jágr
                                                                         Jarda Jágr dnes slaví 44 narozeniny  .            

čtvrtek 11. února 2016

Hallo,

Willkommen auf unserer Website. Wir sind Volleyball Club bei der Palacky Universität in Olomouc, Tschechische Republik.
Wir trainieren Mädchen in den Kategorien U9, U10, U11, U12, U13 und U15. Insgesamt betreuen wir 120 junge Volleyball-Spielerinnen. Unsere Mädchen in den Kategorien U13 und U15 spielen in den Top Volleyballwettbewerben in der Tschechischen Republik.
Wir willkommen Angebote und Einladungen für Volleyballwettbewerbe von unseren Nachbarländern. Unsere Frauen-Mannschaft ist sehr erfolgreich in der Uniqua Extraliga, dem Top-Wettbewerb in der Tschechischen Republik und nimmt regelmäßig an European Cups und Wettbewerben teil.
Wenn Sie an einer Mitarbeit mit unserem Team Interesse haben, oder wenn Sie einen entsprechenden Wettbewerb veranstalten, wo unser Team teilnehmen könnte, kontaktieren Sie bitte Hr. Milos Papcun, den Haupttrainer, unter milos.papcun@seznam.cz.

Vielen Dank für Ihren Besuch auf unserer Website.

středa 10. února 2016

Přípravka na Tererce trénuje již 3x týdně !!

Vše začala moje otázka na Enrigua Pisaniho - Jak často by měla trénovat přípravka ? No přece každý den! Na pohled, který odpověď doprovázel nezapomenu. Trénovali jsme dlouhé roky dvakrát, Celkem tři hodiny týdně, až od října 2015 přidáváme třetí trénink a starší přípravka již je v tělocvičně 4,5 hodiny. Je to velice náročné časově, ale je to opravdu vidět. Myslím, že máme co nabídnout a stále se zvyšující počet dětí vypovídá, že jdeme po správné cestě. A stále neposlouchám výzvy svých kolegů - Prosím tě, již jim neříkej- doveď kamarádku ! Naopak , doveď kamarádku, nebude litovat, že přišla.

neděle 7. února 2016

Mladší žačky - dnes šest vítězství !

 Dalším kolem pokračoval KP mladších žaček a holky z Tererky jej dnes zvládly ve velkém stylu. Zamíchal jsem se sestavou s cílem dostat obě družstva do druhé skupiny. Na Tererce jsme napřed slavili vítězství nad Čajkárnou ( 12, 23 ) . Následně holky přehrály jasně Moravskou Třebovou ( 14, 11 ) , aby v boji o postup do nejlepší skupiny svedli velmi vyrovnanou bitvu s Prostějovem. Obě družstva se snaží důsledně útočit, odvaha nechybí. Přece jen uděláme o něco méně chyb ( 29, 22 ) a holky slaví postup mezi nejlepší.
V Prostějově holky také hrály o postup, takový byl úkol. I zde to družstvo zvládlo na výbornou. Prohrál se jediný set s Přerovem..
Pochvala dnes pro naše fanoušky, kterých se sešlo opravdu slušné množství. Děkujeme za podporu !

sobota 6. února 2016

Opět z historie Tererky

Podařilo se mi najít na webu VK Karlovarska ( Michal Sukuba - druhý zprava, tam hraje extraligu)  fotku mladších žáků ze sezony...... 1991 - 92 ...tak nějak to mohlo být, z celého družstva si vybavím již jen tři jména, zřejmě foceno v době kdy řádila chřipková epidemie protože družstvo mělo několik dalších opor.
                             ............  není důležité v čem hraješ, ale jak hraješ..............