úterý 29. listopadu 2016

Představujeme přípravku

V letošní sezoně bouráme všechny rekordy a máme Tererku v pondělí a čtvrtek napěchovanou po střechu. Naše přípravka je plná šikovných holek a všichni věříme, že časem z nich vyrostou výborné volejbalistky.
Přípravku v sezoně trénují : Jitka Keková, Anďa Kubátová, Marcela Fantalová, Júlia Rizmanová, Romana Šnoblová, Miloš Papcun
                                               Přípravka - Tererka 2016/2017

neděle 27. listopadu 2016

Mladší žačky hrály v sobotu i neděli

 Náročný víkend mají za sebou mladší žačky. V sobotu odehrály jako Olomouc E druhé kolo KP starších žaček ve třetí skupině. Doma na Tererce jsme hostili B-družstva Přerova a Šumperku, čtvrtým družstvem ve skupině bylo družstvo Olomouc C. Holky skupinu udržely, když porazily holky ze Šumperku. Cíl splnily. Pochvala pro Amálku, která byla  nejvíc bodující hráčka družstva.
 V neděli se odehrálo další kolo KP mladších žaček, A-družstvo ( bohužel oslabeno o dvě nemocné opory) cestovalo směr Šumperk s jediným cílem - udržet se v první skupině. Nakonec se to povedlo, když jsme po statečném výkonu porazili Přerov. Víc odvahy... víc odvahy a chuť hrát !!
B-družstvo hostilo doma B-družstva Prostějova a Přerova. Holky zabojovaly a podařilo se oba soupeře pokořit - postup do druhé skupiny je bezva výsledek.
Fotky ze soboty :


pátek 25. listopadu 2016

Žákyňky - přípravný turnaj

 Před ostrými soutěžními zápasy jsme zorganizovali přípravný turnaj trojic pro naše žákyňky. Pozvali jsme pět družstev kluků a zápasy ve třech šestičlenných skupinách mohli začít. Holky jsou na začátku volejbalové cesty, většina pinká ne moc dlouhou dobu, přesto jsme viděli urputné boje. Pro žákyňky to byla důležitá příprava na pohár trojic, který začne 10. prosince, kdy budeme hostit 48 družstev z celého Olomouckého kraje.
Fotky :  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/



neděle 20. listopadu 2016

Krajský výběr tvrdě trénoval - za naší účasti

 Nejlepší hráčky Olomouckého kraje si daly dostaveníčko v Bouzově, kde od čtvrtka do neděle poctivě odtrénovaly 15 hodin. Velké množství cvičení, velký důraz na herní činnost jednotlivce - to byla hlavní náplň soustředění. Mezi třinácti hráčkami se určitě neztratila ani pětice hráček z našeho oddílu. Nejenom volejbal byl na programu, parta se dělala při návštěvě hradu a procházce ke koním, které jsme bohužel nepotkaly.....  Velmi pracovitý kolektiv, plný bojovnosti, kterému bohužel chybí slušná smečařka.
Fotky  :  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

pondělí 14. listopadu 2016

Focení VOLEJBAL 2017

 V pondělí 21. listopadu proběhne v době od 16.30 do 17.20 focení na plakát
                                              VOLEJBAL 2017.
Hráčky, které hrají soutěže příjdou v dresech a černých trenkách. Přípravka a žákyňky ve volejbalových tričkách , černé trenky.

neděle 6. listopadu 2016

Mladší žačky v neděli vítězně

 Ve třetím kole KP mladších žaček bylo A-družstvo mladších žaček úspěšné a poprvé v sezoně zvítězilo v první skupině. Dnes jsme v ostrém zápase zkoušeli přebíhání a na tom musíme ještě zapracovat. Důležité bylo, že jsme většinou předváděli velmi slušný volejbal. Pochvala pro Alenu za velmi slušnou hru na síti . Ol - Přerov 1 :2, Ol - Uničov 2 : 0 , Ol. - Šumperk 2 : 0
V celkové tabulce jsme o dva body za Šumperkem.
B-družstvo poprvé ve druhé skupině tentokrát neuhrálo ani set a bylo tam mírné zklamání u trenérky - umíme předvést lepší výkon a bojovnice Eliška na vše nestačila.
Ol. - Prostějov, Č. Třebová, Šternberk vždy 0 : 2
Fotky  -  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

středa 2. listopadu 2016

Přípravka - všichni na strom !!

 Úkol pro přípravku v říjnu zněl jasně - všichni lezeme na strom ! Na tréninku pracujeme na obratnosti ve všech možných podobách a tak hurááá na stromy. Vyhlásili jsme soutěž o nejlepší fotku a ve čtvrtek odměníme vítěze. A ti tentokrát budou tři - Bára a Verča Fojtáškovi a Anička Doležalová.
                                                            Verča a Bára