pondělí 20. února 2017

O víkendu jsme bojovali se soupeři, ale hlavně s nemocemi

Mladší žačky po dvou volných víkendech tentokrát hrály v sobotu i v neděli. Opravdu nepamatuji tak velkou marodku s jakou zápolíme nyní. Z 21 mladších žaček 9 nemocných, 2 hráčky se školou na horách a problém byl opravdu velký. Nezbylo než poslat do hry žákyňky a bojovat. A-družstvo v sobotu odehrálo KP st. žaček pouze v šesti a i když ve dvou zápasech byl výkon slušný tak tentokrát to bylo bez vítězství. V neděli v Prostějově kdy chybí Alena, Amálka, Klára a Áďa a na hřiště musí žákyňky porážíme Uničov i Šternberk. S Prostějovem jsme bohužel hráli výborně pouze druhý set, dva byly špatné - snad budeme příště kompletní. Pochvala pro Báru, velmi slušný výkon.
B-družstvo hrálo v České Třebové a zde je hodnocení trenérky :
Dnešní zápasy byly jako na houpačce a oba dva měly stejný průběh. Holky se ze stoprocentního výkonu v prvním setu, kdy jim nebylo téměř co vytknout, dostaly na úplné dno ve druhém setu, kdy se kupily chyby za chybami a nedařilo se nikomu (tomu odpovídající stav - 0:12!!!). Ve třetím setu jsme navázaly na špatný výkon ze setu druhého. Výkon šel postupně nahoru a holky bojovaly, ale těžko se to ke konci dohánělo. Holky jsou opravdu tým - když to jde jedné, jde to všem, když se sesype jedna, složí se všechny. Jeden z největších problémů byl opět příjem a obrana v poli, kde jsme občas stály jako tvrdá Y.
Chtěla bych ale pochválit všechny - starší a zkušenější (Kája S., Viki, Kája Č. a Lucka H.) za podporu, obětavost a pomoc mladším hračkám; a mladší za odvahu a snahu. Chtěla bych konkrétně vyzdvihnout Káju S. za dobrý výkon na saku (používá úlivky, které trénujeme) a Páju za dobrý výkon pod sakem; Kája Č., Viki a Lucka předvedly stabilní výkon a i to se musí ocenit (stabilita nepatří mezi časté schopnosti); Eliška plnila přesně to, co jsem po ní chtěla a za to si také zaslouží pochvalu. No a malá ségra si nic neudělala, což byl její jediný úkol (a taky se jí občas povedl bagr a zaznamenala sérii 3 podání za sebou!!). 
Fotky :  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

Žádné komentáře: