neděle 17. prosince 2017

Letos naposledy v turnajích a opět úspěšně

 Mladší žačky odehrály v neděli poslední letošní KP a všechny skupiny se sjely do Přerova, aby zde svedly boje o další body. A-družstvo konečně po velmi solidním výkonu porazilo Prostějov, kdy jsem si cenil hlavně bojovnosti a konečně začalo fungovat postavení v obraně. V zápase proti Šumperku jsem nebyl spokojený. Hrálo se nepozorně se spoustou vlastních nevynucených chyb. Soupeř má hodně mladých hráček a vítězství je vlastně povinné. V posledním duelu proti Moravské Třebové to byl z naší strany nervózní výkon, kdy zvláště v prvním setu jsme soupeře přehrávali, abychom se nakonec porazili sami mnoha míči do autu. Druhý set byl boj a naše opět nezvládnutá koncovka - vyhrává odvážnější.....První tři družstva na konci mají 6 bodů, na balony končíme druzí.
B-družstvo. Konečně se to povedlo!! Od začátku soutěže bojujeme o to abychom zůstali ve druhé skupině a dnes - SPLNĚNO. Holky poráží Uničov a béčko Přerova a vybojovaly druhé místo ve skupině.
 Dnes pochvala pro všechny holky v Přerově a velká pochvala opět pro početný zástup našich fanoušků na tribuně!!  Děkujeme za podporu a rádi Vás všechny uvidíme na stejné tribuně hned
7. ledna , kdy se v Přerově odehraje další kolo.

Žádné komentáře: