neděle 26. března 2017

Krajské centrum v přípravě na olympiádu

V sobotu se v Olomouci opět sešel výběr ročníku 2003 aby započal poslední blok přípravy před olympiádou v červnu. Tentokrát jsme se hlavně věnovali herním činnostem jednotlivce, kde vidíme u mladých hráček poměrně dost nedostatků
 Kromě tréninkových setkání máme v plánu i přípravný turnaj a čtyřdenní soustředění.

úterý 21. března 2017

Letošní olympiáda mládeže - i s volejbalem



V letošním roce je opět na programu Olympiáda dětí a mládeže a oproti minulé v Plzni tentokrát i s volejbalem. KCM se pečlivě připravuje na tuto skvělou akci. Ve výběru je i několik našich hráček a věřme, že se dostanou do závěrečné nominace. Nepochybuji, že pro to holky udělají v tréninku a přípravě maximum. Pojedeme obhajovat zlato z poslední olympiády kde se hrál volejbal. Bohužel družstvo je velmi, velmi mladičké a nezkušené, kdy většina hráček je až ročníku 2004.
http://odm.olympic.cz/2017

neděle 19. března 2017

Mladší žačky v sobotu i neděli

 V sobotu mladší žačky ukončily své účinkování v KP starších žaček . Všechny tři zápasy na tři sety, ale pouze jedenkrát vítězně, kdy jsme přehráli pouze mladší žačky z Prostějova. Pokud se nám dařil servis tak jsme většinou hráli vyrovnané sety.
V neděli jsme se vydali do Uničova odehrát desáté kolo mladších žaček. Poprve v sezoně jsme byli kompletní. V prvním zápase s hlavním konkurentem z Prostějova jsme odehráli slušný zápas, bohužel zde zklamaly útočnice. Aut, aut....síť ...  spoustu nevynucených chyb na naší straně. Soupeř hrál velmi trpělivě, dobře a hlavně bez chyb. Následně s Uničovem je to bez problému. A se Šumperkem....soupeř nám přepinkl balon no a naše útočnice...... to tedy bylo !!
B- družstvo také ve velice silné sestavě doma neuhrálo postup do druhé skupiny.
Prostě neděle se vůbec nepovedla.  
FOTKY  -  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/

Šesťačky v trojicích - ne vše se povedlo

  Deset našich družstev v dalším turnaji trojic bojovalo v Uničově a většinou velmi úspěšně. Ve čtyřech skupinách postupujeme vždy nahoru, pouze A-družstvo tentokrát nebylo ve své kůži a bohužel sestupuje do druhé skupiny, přesto holky celkově vedou se slušným náskokem.

neděle 12. března 2017

Turnaj přípravek - příjelo sedm oddílů!!

 Sezona se překlopila do druhé poloviny a to je vždy doba pro první turnaje volejbalových přípravek.
Tentokrát jsme přivítali družstva z Uničova, Šternberku, Prostějova, Přerova, Svitav a olomoucké kluky. Počáteční nervozita byla rychle zažehnána a šedesát hráčů a hráček se pustilo do bojů. První turnaj v životě vůbec nebývá jednoduchá záležitost , ale našich 24 hráček předvádělo slušné výkony a věříme, že to bude dobrou motivací do dalšího tréninku.
Fotky  :  http://volejbalolomouc.rajce.idnes.cz/